Sveiki atvykę

Vok kaip menininkas. 10 dalykų, kurių tau niekas nepasakė apie kūrybiškumą

3,99

Autorius: Austin Kleon
Leidėjas: Liūtai ne avys (ankstesnis pavadinimas Forsmart)
Išleista: 2018
Puslapiai: 160
ISBN: 9786099547473
Formatas: 15 x 15 cm, minkšti viršeliai
Kalba: Lietuvių
Vertėjas: Ramūnas Sungaila

Aprašymas

Tau nereikia būti genijum, tau tereikia būti savimi – tai Ostino Kleiono (Austin Kleon) credo. Šis jaunas rašytojas ir menininkas žino, kad kūrybingumas slypi visur ir yra skirtas kiekvienam. Skaitmeninio amžiaus manifestas „Vok kaip menininkas“ – tai vadovas, kurio pozityvios idėjos, grafiniai vaizdai ir iliustracijos, pratimai ir pavyzdžiai leis skaitytojams atskleisti savo meniškąją pusę.

Kai O. Kleiono paprašė pasakyti kalbą koledžo studentams, jis išskyrė dešimt dalykų, kuriuos pradėdamas kurti būtų norėjęs sužinoti iš kitų. Kalba žaibiškai išplito, o jos autorius savo idėjas išgrynino knygoje „Vok kaip menininkas“. Taip buvo sukurtas šis įkvepiantis, stilingas, originalus, praktiškas ir linksmas manifestas, kupinas naujų idėjų apie kūrybingumą.

Nėra nieko originalaus, todėl semkis įkvėpimo iš kitų, kaupk idėjas, jas transformuok ir perkurk atrasdamas savąjį kelią. Daryk sau įdomius dalykus, kad ir kas tai būtų. Būk sumanus, nebrisk į skolas, nebijok rutinos bei atrodyti nuobodus ir paprastas, kad kūrybiškoji tavo pusė, vaizduotė, galėtų būti pašėlusi ir drąsi.

Knyga išversta į 22 pasaulio kalbas.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Vok kaip menininkas. 10 dalykų, kurių tau niekas nepasakė apie kūrybiškumą”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *